Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol : Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol 14 Iulie 2013 Patriarhia Ro - Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară.

Mănăstirea Sfânta Maria Techirghiol : Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol 14 Iulie 2013 Patriarhia Ro - Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară.. Hotelul are o capacitate de 135 locuri, respectiv, 70 de camere, dotate cu tv, frigider şi grup sanitar propriu. Una dintre cele mai frumoase mănăstiri dobrogene este situată la sud de municipiul constanța, în orașul techirghiol. Techirghiol (sau tekirghiol, turcă tekirgöl, însemnând lacul barbunului) este un oraș în județul constanța, dobrogea, românia.are o populație de 7.292 locuitori. Lăcaşul de cult atrage pelerini din toată ţara care vin să se reculeagă la mormântul părintelui arsenie papacioc (supranumit „patriarhul dobrogei, care a murit la. În incinta mănăstirii sfânta maria se află şi fântâna cu statuia sf.

Mănăstirea sfânta maria din techirghiol. 1914 ‑ †2011), duhovnic înțelept al mănăstirii între anii 1976 și 2011, care a spovedit și povățuit nenumărați credincioși în modesta sa chilie. Manastirea sfanta maria din techirghiol. Povestea ei se împletește, pe trepte de istorie, cu mărturiile despre proprietățile vindecătoare ale lacului vărgat, cunoscute încă de pe vremea romanilor. Hotelul are o capacitate de 135 locuri, respectiv, 70 de camere, dotate cu tv, frigider şi grup sanitar propriu.

Manastirea Sfanta Maria Techirghiol Archives Techirghiol
Manastirea Sfanta Maria Techirghiol Archives Techirghiol from www.statiuneatechirghiol.ro
Lăcaşul de cult atrage pelerini din toată ţara care vin să se reculeagă la mormântul părintelui arsenie papacioc (supranumit „patriarhul dobrogei, care a murit la. Techirghiol (sau tekirghiol, turcă tekirgöl, însemnând lacul barbunului) este un oraș în județul constanța, dobrogea, românia.are o populație de 7.292 locuitori. C u dor nespus vom păstra în inimă chipul blând şi luminos al părintelui nostru arsenie papacioc. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Mănăstirea sfânta maria #techirghiol, lăcaș de vindecare sufletească și trupească, își va sărbători hramul la praznicul adormirii maicii domnului. Posted on july 6, 2011 by mad. Hotelul are o capacitate de 135 locuri, respectiv, 70 de camere, dotate cu tv, frigider şi grup sanitar propriu. Povestea ei se împletește, pe trepte de istorie, cu mărturiile despre proprietățile vindecătoare ale lacului vărgat, cunoscute încă de pe vremea romanilor.

Mănăstirea sfânta maria din techirghiol este metoc al arhiepiscopiei bucureştilor, aici funcţionând o bază de tratament balnear cu celebrul nămol al lacului.

La mormântul părintelui arsenie papacioc (galerie foto) vezi mai multe din galerie + 9 fotografii. Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară. Orașul este cunoscut pentru lacul cu același nume, sanatoriul balnear și mănăstirea sfânta maria. Posted on july 6, 2011 by mad. Alegeți din lista de mai jos pensiunea, hotelul sau cabana care vi se pare cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră. Vă invităm să descoperiți o selecție de hoteluri, pensiuni, vile, cabane, moteluri sau apartamente în regim hotelier aflate în apropiere de mănăstirea sfânta maria techirghiol. Mănăstirea sfânta maria techirghiol este greu să nu te surprindă prezența unei vechi biserici de lemn, în stil maramureșean, la techirghiol, aproape de malul mării negre. Lăcaşul de cult atrage pelerini din toată ţara care vin să se reculeagă la mormântul părintelui arsenie papacioc (supranumit „patriarhul dobrogei, care a murit la. Manastirea sfanta maria din techirghiol. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol. Mănăstirea sfânta maria din techirghiol este metoc al arhiepiscopiei bucureştilor, aici funcţionând o bază de tratament balnear cu celebrul nămol al lacului. Avand in vedere contextul epidemiologic actual si restrictiile privind consultul direct al pacientilor, centrul social pastoral „sf.

La mormântul părintelui arsenie papacioc (galerie foto) vezi mai multe din galerie + 9 fotografii. Techirghiol (sau tekirghiol, turcă tekirgöl, însemnând lacul barbunului) este un oraș în județul constanța, dobrogea, românia.are o populație de 7.292 locuitori. În incinta mănăstirii sfânta maria se află şi fântâna cu statuia sf. 1914 ‑ †2011), duhovnic înțelept al mănăstirii între anii 1976 și 2011, care a spovedit și povățuit nenumărați credincioși în modesta sa chilie. Lăcaşul de cult atrage pelerini din toată ţara care vin să se reculeagă la mormântul părintelui arsenie papacioc (supranumit „patriarhul dobrogei, care a murit la.

Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol 14 Iulie 2013 Patriarhia Ro
Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol 14 Iulie 2013 Patriarhia Ro from patriarhia.ro
Manastirea techirghiol, din statiunea balneara techirghiol, isi are inceputul in anul 1928, cand patriarhul miron cristea cumpara aici o casa cu 16 camere. Renumele mănăstirii sfânta maria din techirghiol se datorează și prezenței aici, timp de 35 de ani, a părintelui arhimandrit arsenie papacioc (n. Se află la 15 km de constanța, la 2 km de eforie nord, la 4 km de movilița. Una dintre cele mai frumoase mănăstiri dobrogene este situată la sud de municipiul constanța, în orașul techirghiol. Anda elena pintilie vezi mai multe din galerie +. Maria, slujba, sărbătoare, techirghiol imagini de la simpozionul dedicat părintelui arsenie papacioc publicat pe 13/08/2014 de manastirea sf. Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol. Mănăstirea sfânta maria din techirghiol este metoc al arhiepiscopiei bucureştilor, aici funcţionând o bază de tratament balnear cu celebrul nămol al lacului.

Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp.

Mănăstirea sfânta maria #techirghiol, lăcaș de vindecare sufletească și trupească, își va sărbători hramul la praznicul adormirii maicii domnului. Renumele mănăstirii sfânta maria din techirghiol se datorează și prezenței aici, timp de 35 de ani, a părintelui arhimandrit arsenie papacioc (n. Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară. Hotelul sfânta maria ** este situat în centrul orașului techirghiol, în incinta mănăstirii sfânta maria, ocupând o suprafață de aproximativ 600 mp. Mănăstirea sfânta maria din techirghiol este metoc al arhiepiscopiei bucureştilor, aici funcţionând o bază de tratament balnear cu celebrul nămol al lacului. La mormântul părintelui arsenie papacioc (galerie foto) vezi mai multe din galerie + 9 fotografii. În incinta mănăstirii sfânta maria se află şi fântâna cu statuia sf. Alegeți din lista de mai jos pensiunea, hotelul sau cabana care vi se pare cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră. Sfântul pantelimon la mănăstirea techirghiol. Manastirea techirghiol, din statiunea balneara techirghiol, isi are inceputul in anul 1928, cand patriarhul miron cristea cumpara aici o casa cu 16 camere. Pantelimon a mânăstirii sfânta maria data fiind necesitatea organizarii acivitatii principalelor centre sociale, pastorale, culturale si misionare ale patriarhiei romane, incepand cu 1 februarie 2008, din initiativa si cu binecuvantarea preafericitului parinte patriarh daniel, fosta casa de odihna a clerului de la techirghiol a devenit. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Lăcaşul de cult atrage pelerini din toată ţara care vin să se reculeagă la mormântul părintelui arsenie papacioc (supranumit „patriarhul dobrogei, care a murit la.

Manastirea sfanta maria din techirghiol. Arsenie papacioc, liturghie, manastire, parastas, sf. Renumele mănăstirii sfânta maria din techirghiol se datorează și prezenței aici, timp de 35 de ani, a părintelui arhimandrit arsenie papacioc (n. Se află la 15 km de constanța, la 2 km de eforie nord, la 4 km de movilița. Mănăstirea sfânta maria techirghiol, oaza de liniste, pace si rugaciune, un lacas unic, primitor pentru oricine il are pe dumnezeu in suflet.

Stream Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol By Agentia Basilica Listen Online For Free On Soundcloud
Stream Patriarhul Romaniei La Mănăstirea Sfanta Maria Techirghiol By Agentia Basilica Listen Online For Free On Soundcloud from i1.sndcdn.com
Posted on july 6, 2011 by mad. Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară. Techirghiol (sau tekirghiol, turcă tekirgöl, însemnând lacul barbunului) este un oraș în județul constanța, dobrogea, românia.are o populație de 7.292 locuitori. Manastirea sfanta maria din techirghiol. Vă invităm să descoperiți o selecție de hoteluri, pensiuni, vile, cabane, moteluri sau apartamente în regim hotelier aflate în apropiere de mănăstirea sfânta maria techirghiol. C u dor nespus vom păstra în inimă chipul blând şi luminos al părintelui nostru arsenie papacioc. Hotelul este situat în centrul orașului techirghiol, în incinta mănăstirii sfânta maria, ocupând o suprafață de aproximativ 600 mp. În incinta mănăstirii sfânta maria se află şi fântâna cu statuia sf.

Se află la 15 km de constanța, la 2 km de eforie nord, la 4 km de movilița.

Căutați o ofertă de cazare aproape de mănăstirea sfânta maria techirghiol ? Mănăstirea sfânta maria techirghiol este greu să nu te surprindă prezența unei vechi biserici de lemn, în stil maramureșean, la techirghiol, aproape de malul mării negre. Hotelul este situat in centrul orasului techirghiol, in incinta manastirii sfanta maria, ocupand o suprafata de aproximativ 600 mp. Anda elena pintilie vezi mai multe din galerie +. Aici, patriarhul a infiintat un sanatoriu preotesc, deservit de cateva monahii, pentru clerul din intreaga tara. Techirghiol (sau tekirghiol, turcă tekirgöl, însemnând lacul barbunului) este un oraș în județul constanța, dobrogea, românia.are o populație de 7.292 locuitori. C u dor nespus vom păstra în inimă chipul blând şi luminos al părintelui nostru arsenie papacioc. Vă invităm să descoperiți o selecție de hoteluri, pensiuni, vile, cabane, moteluri sau apartamente în regim hotelier aflate în apropiere de mănăstirea sfânta maria techirghiol. Mănăstirea sfânta maria techirghiol, oaza de liniste, pace si rugaciune, un lacas unic, primitor pentru oricine il are pe dumnezeu in suflet. Aşezată aproape de malul mării negre, în staţiunea balneară techirghiol, mănăstirea „sfânta maria îşi are începutul în anul 1928, când patriarhul miron cristea a cumpărat aici o casă cu 16 camere, unde a fost înfiinţat un sanatoriu preoţesc, deservit de câteva monahii, pentru clerul din întreaga ţară. Orașul este cunoscut pentru lacul cu același nume, sanatoriul balnear și mănăstirea sfânta maria. Manastirea sfanta maria din techirghiol. Alegeți din lista de mai jos pensiunea, hotelul sau cabana care vi se pare cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Hotelul este situat în centrul orașului techirghiol, în incinta mănăstirii sfânta maria, ocupând o suprafață de aproximativ 600 mp sfânta maria. Mănăstirea sfânta maria techirghiol, oaza de liniste, pace si rugaciune, un lacas unic, primitor pentru oricine il are pe dumnezeu in suflet.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook